Over mij


Bijna 34 jaar geleden de School voor fotografie afgerond en daarna direct voor mijzelf begonnen als fotograaf. Toendertijd ging ik nog met een grote map met foto’s langs reclame- en ontwerpbureau’s en heb ik jarenlang gewerkt voor diverse bedrijven, reclame- en ontwerpbureau’s, tijdschriften en fotografeerde ik voornamelijk mensen, zowel in de studio als op locatie. En dat waren weer veel verschillende locaties: van directeuren op kantoren, fabrieksarbeiders in fabrieken, kinderen en volwassenen op scholen en diverse instellingen, maar ook mode in fancy hotels. Het was vooral zeer divers.

De afgelopen jaren heb ik mij vooral gericht op een andere grote passie van mij en dat is natuur en gezondheid. Ondanks de grote welvaart waarin we leven is het zeer slecht gesteld met de gezondheid van veel mensen en ik ben er een grote voorstander van om eerst naar het zelf helend vermogen van de mens te kijken en met zoveel mogelijk natuurlijke middelen en beweging het mogelijk is om ongeacht de leeftijd zo gezond mogelijk te zijn.

Ik heb de afgelopen jaren vele workshops en bijeenkomsten georganiseerd op dat vlak en nu is het tijd om deze kennis hier te gaan delen .

Hoe ik dat ga doen is nog helemaal duidelijk, maar via social media zal ik dat allemaal gaan delen.

Portretten maak ik ook nog steeds graag en werk wat ik in de loop der 34 jaar gemaakt heb, is ook op deze website te vinden.

Wat ik nu met deze website wil doen is over alles waar ik zelf geïnspireerd over ben, delen met iedereen die daar ook geïnteresseerd in is. En ook nu heb ik mij moeten inperken. Naast de vele interessante en leuke tips en berichten, die ik ga delen op diverse platformen, zoek ik ook samenwerking met mensen, die op een of andere manier een bijdrage kunnen zijn.

In mijn kruidenstudio op Rotterdam zuid gaan er vanaf april een aantal workshops worden georganiseerd en ook wordt er gewerkt aan een programma met een aantal excursies.

Met mijn partner ben ik in het bezit van een prachtig stuk grond in Spanje met zeer veel grondstoffen, die we ook veelvuldig zullen gebruiken in de workshops. Mogelijk zullen er in de toekomst ook workshops en kruidenweekenden daar georganiseerd worden.

and last but not least ben ik moeder van 2 grote kinderen, die bijna op hun eigen benen staan en waar ik natuurlijk ook graag mijn tijd en aandacht aan besteed.