Nieuwe reuring in mijn kruidenstudio
Op donderdagavond 12 maart en 2 april , zaterdagmiddag 11 april en donderdagavond 16 april gaan we wat leuks doen in mijn nieuwe kruidenstudio op Rotterdam Zuid.

Inwijdingsavonden 
Op donderdagavond 12 maart en 2 april is iedereen, die ooit weleens een workshop heeft gevolgd of gewoon nieuw wilt kennismaken in mijn kruidenstudio. De kruidenthee zal rijkelijk vloeien. We hebben wat lekkere hapjes en wie weet pakken we er een informerend spel bij. En wil je wat anders drinken, neem vooral mee. 
Vanaf 19.30 en wel handig als je even laat weten of je komt. 
 
 

Workshop OLIE
Op zaterdag 11 april om 14 uur gaat de middag over olie en dan vooral over olijfolie en de olijfboom. Naast een brok informatie maken we met 500 ml olijfolie van eigen terrein een zelf samengestelde maceraat. Deze neem je mee naar huis en na een week 6 kan je deze olie zeven en gebruiken als lichaamsolie. Waar je de olie allemaal voor kan gebruiken komt natuurlijk ook allemaal aan bod. Naast de raceraat maken we ook een zelfsamengestelde gezichtsolie met toevoeging van etherische olie. Deze olie is een combinatie van een aantal olie en heeft een zeer voedende werking voor de huid. De olieworkshop kost €35,00 en aanmelden kan via het aanmeldingsformulier.
 
 
WORKSHOP OLIE 2
Op donderdagavond 16 april vanaf 19.30 verdiepen we ons verder in de olie en gaan we nog een aantal zeer interessante olie soorten behandelen en wat mee maken. Tot nu toe heb ik 58 soorten olien ontdekt en sommigen zal ik binnenkort bespreken op mijn blog en sommigen gaan we bespreken, proeven en gebruiken in deze workshop. Ook gaan we proberen olie zelf te maken van amandelen. En natuurlijk gaat iedereen weer naar huis met een eigen gemaakt product. Met de olie gaan we een lichaamsbar en een magnesiummousse maken. Kosten van deze avond is €35, 00 . 
 
Er is plek voor maximaal 8 mensen, dus meld je snel aan en dat kan hier.